top of page
Search

ReModel me!

U izvesnim godinama masne naslage preuzimaju kontrolu i ima ih tamo gde ih nikad ranije bilo nije. Primetila sam da je, osim toga što je jako važno šta, koliko i kada jedem,nedostatak svakodnevnog kretanja i redovnog vežbanja važan činilac bržeg metabolizma, onakvog kakvog ga pamtim.


Kada tome dodam gubitak fleksibilnosti zglobova pa mi svako jutro čim stanem na noge treba još jedan krug po kući da se oni podmažu i razrade jasno je da je KEEP MOVING zlatno pravilo ovih mojih zlatnih godina. Vežbanje, šetnja, što manje sedenja u kući i slušanje intuicije i zdrtavog razuma kada je ishrana u pitanju.

A verujem da imam još jednog keca u rukavu. Moj ReModel metod. Čas na kome se bez velikih pauza smenjuju vežbe balansa, snage i fleksibilnosti, a sve u "fat burn" ritmu od koga na kraju ostane potpuno mokra odeća za vežbanje. Ono što sam naučila je da je tokom perimenopauze i menopauze najvažnije otresti suvišne masne naslage oko stomaka i butina, a zadugoročne rezultate neophodan je jasan plan i doslednost. I više i nije toliko zbog lepote, mada je uvek važna, nego zbog ZDRAVLJA.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Ageless

コメント


bottom of page